Udruga Breza | 2. transnacinalni sastanak u Lisabonu
14698
post-template-default,single,single-post,postid-14698,single-format-standard,qode-news-1.0.2,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

2. transnacinalni sastanak u Lisabonu

Pripreme za istraživanje o ranom napuštanju školovanja

Kako bismo zajednički prošli kroz projektne zadatke i aktivnosti koji nam predstoje u projektu “Below 10”, u Lisabonu je od 1. do 4. ožujka održan 2. transnacionalni sastanak svih partnera. Ugostili su nas partneri sa Sveučilišnog instituta u Lisabonu koji su zajedno sa svim partnerima bili zaduženi za izradu internoga vodiča namijenjenoga za istraživački dio projekta – fokus grupe i intervjue raznih dionika i mladih.

Ovo je ujedno bila i prilika posjetiti Općinu Amadora u kojoj će partneri iz Portugala provoditi istraživanje te jednu od srednjih škola koja nam je u sklopu učeničke prakse pripremila ručak. Međusobno smo razmijenili dosadašnja postignuća u projektu, a partneri iz Portugala organizirali su i upoznavanje s njihovim lokalnim partnerima u projektu – raznim organizacijama, školama, lokalnom samoupravom i sl.