Udruga Breza | Filozofski Treasure Hunt
14211
post-template-default,single,single-post,postid-14211,single-format-standard,qode-news-1.0.2,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Filozofski Treasure Hunt

Udruga Breza organizira jednodnevnu radionicu filozofije pod nazivom Filozofski Treasure Hunt. Radionica će se održati u petak, 4. svibnja, a namjenjena je svim zainteresiranim srednjoškolcima.

Radionica će biti interaktivnog karaktera, a zamišljena je kao svojevrsni filozofski lov na „blago“. Sudionici će, šetajući gradom uz stručnu pratnju, tražiti tragove i riješavati filozofske zagonetke povezujući filozofiju sa svakodnevnim životom. Cilj ovog događaja je popularizirati filozofiju i razvijati kritičko mišljenje kod mladih kroz upoznavanje važnih kulturnih i povjesnih sadržaja grada Osijeka. Svim sudionicima bit će osigurano osvježenje i zanimljive nagrade, koje su osmišljene na način da još više zainteresiraju mlade za filozofiju i kritičko promišljanje teksta općenito.

Radionica se održava u sklopu projekta Filozofski Treasure Hunt, financiranog od Centra za kulturne djelatnosti Zagreb i Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.