Hvatači snova – dašak Zemlje bez granica na ovogodišnjem HeadOnEast-u

U sklopu ovogodišnje manifestacije HeadOnEast, Udruga za rad s mladima Breza organizira javni događaj, svojevrsno predstavljanje Zemlje bez granica, pod nazivom „Hvatači snova“. U sklopu trodnevnog događaja posjetitelji će imati priliku pogledati pregršt performansa, koncerata i umjetničkih instalacija, a djeca i mladi će moći sudjelovati u brojnim zanimljivim radionicama.

Budući da je ove godine zbog pandemijske situacije bilo nemoguće održati pravu i potpunu Zemlju bez granica kakvu svi poznajemo, ideja ovog događaja je prikazati najljepše fragmente ovog poznatog osječkog obiteljskog festivala i na jedan vikend upustiti se u svijet mašte i snova, jer to je jedino što nam virus ne može oduzeti!

Događaj će započeti u petak, 2. listopada, s početkom u 17:30, a završit će u nedjelju, 4. listopada u 13:00 sati, a sve programske aktivnosti odvijat će se u dvorištu Prehanbeno-tehnološkog fakulteta u Osijeku.

Pozivaju se svi građani da prijave sebe ili svoju djecu na radionice najkasnije do petka, 2. listopada, putem sljedećih poveznica:

Djeca: https://forms.gle/ZVMpKHcUibLs1io98

Mladi i odrasli: https://forms.gle/EvUR8CNYqjMqVnaz8

 

Također, svi građani željni volonterskog angažmana još uvijek se stignu prijaviti za volontiranje na događaju najkasnije do srijede, 30. rujna, putem ove poveznice: https://forms.gle/aHmWtzbEhnkvj5H59

 

Cijeli događaj bit će organiziran u skladu s epidemiološkim mjerama te zbog toga molimo sve zainteresirane sudionike da se unaprijed prijave te zauzmu svoje mjesto na radionicama.