Udruga Breza | Međunarodni stručni skup – Suvremeni izazovi roditeljstva
19456
post-template-default,single,single-post,postid-19456,single-format-standard,qode-news-1.0.2,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Međunarodni stručni skup – Suvremeni izazovi roditeljstva

Udruga za rad s mladima Breza u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Osijek, provodi projekt Podrška aktivnom roditeljstvu – PAR, sufinanciran sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Projekt za cilj ima razmjenu dobre prakse stručnjaka u radu s obiteljima, djecom i mladima, a u sklopu aktivnosti održat će se i međunarodni stručni skup na temu IZAZOVI SUVREMENOG RODITELJSTVA, 06. i 07. lipnja 2019. godine u Osijeku.

Prvi dan skupa, 06. lipnja, bit će posvećen temi Suvremeni izazovi roditeljstva – prevencija rizičnih ponašanja djece, a drugi dan Ranom napuštanju školovanja i slobodnom vremenu djece i mladih.

Planirano je sudjelovanje 20ak stručnjaka izlagača te ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se prijave ispunjavanjem priloženog prijavnog obrasca.

Rok za dostavu prijava i sažetaka izlaganja je 01. travnja 2019.

Sukladno pristiglim prijavama i raspoloživim financijskim sredstvima (putni trošak, smještaj, naknada predavačima) kroz projekt, izabrane predavače obavijestit ćemo do 24. travnja 2019.

Za sve predavače bit će osiguran ručak oba dana skupa kao i osvježenje.

PRIJAVNICA ZA IZLAGANJE NA MEĐUNARODNOM STRUČNOM SKUPU