MoveTheWorld povezao mlade iz Hrvatske, Španjolske i Rumunjske

Nakon nekoliko uspješno provedenih projekata razmjene mladih, Udruga za rad s mladima Breza ugostila je ovoga tjedna mlade iz Španjolske i Rumunjske. Radi se o novome Erasums + projektu pod nazivom MOVE THE WORLD koji se provodi pod vodstvom Udruge Breza i mladih iz Osijeka i okolice te u partnerstvu sa španjolskom organizacijom Madre Coraje i organizacijom Integrare Sociala si Protectia Mediului „Fedd-Back“ iz Rumunjske.

Cilj je projekta na interaktivan način obrađivati teme ciljeva održivoga razvoja, migracija i ljudskih prava kao i medijske pismenosti i to kroz zanimljive radionice čiji su voditelji mladi iz spomenutih organizacija/zemalja.

Ovim se projektom koji je okupio 30-ak mladih iz europskih zemalja želi razvijati nacionalni model radionica koje će se implementirati tijekom međunarodne trodnevne manifestacije U gostima koju Udruga Breza i suradnici organizira od 30. srpnja do 1. kolovoza na prostoru Kulturnoga centra Osijek.

Projekt je sufinanciran sredstvima programa Europske unije Erasmus+.

Ovaj tekst izražava isključivo stajalište njenih autora i Komisija se ne može smatrati odgovornom prilikom uporabe informacija koje se u njemu nalaze.