O gastronomiji i nutricionizmu za razvoj turizma

Kao partneri u projektu Znanjem i inovacijama prema rastu konkurentnosti turizma kontinentalne Hrvatske,  sudjelovali smo u dvjema radionicama i edukacijama iz područja marketinga gastronomije i ugostiteljstva te nutricionizma i dijetetike.  Prvu edukaciju vodila je prof. Karin Mimicavlasnica i urednica najvećeg portala o hrvatskoj gastronomiji (www.gastronaut.hr), autorica 26 knjiga te nekoliko mnogobrojnih tematskih gastronomskih programa i projekata, a drugu, mag. nutr. Diane Gluhak Spajić, mag.nutricionizma i poduzetnica, vlasnica sustava za upravljanje kvalitetom prehrane Healthy Meal Standard, projekt menadžerica i nutricionistica u obiteljskoj konzultantskoj tvrtki RED FORK.

Bila je to prilika za stjecanje novih znanja, razmjenu iskustava i razvoj inovativnih programa osposobljavanja u sektoru turizma s ciljem povećanja kompetencija polaznika za lakše uključivanje u tržište rada.

Nositelj je projekta Znanjem i inovacijama prema rastu konkurentnosti turizma kontinentalne Hrvatske UP.02.2.2.03.0053 Učilišta Janus u partnerstvu s udrugama Zvono iz Belišća i Breza iz Osijeka te dvama ugostiteljskim objektima – OMNIA obrt za dizajn i ostale poslovne djelatnosti i Nova Furca d.o.o. za ugostiteljstvo, trgovinu i ostale usluge.