Udruga Breza | Prijave za Festival slikovnice “Čuvari priča”
14325
post-template-default,single,single-post,postid-14325,single-format-standard,qode-news-1.0.2,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Prijave za Festival slikovnice “Čuvari priča”

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek i Udruga Breza pozivaju vas na Festival slikovnice “Čuvari priča” pod ovogodišnjim nazivom Bila jednom jedna… koji će se održavati u Osijeku od 04. do 06. srpanja 2018. godine uz program koji je namijenjen, kako djeci, tako i odraslima, na osječkim ulicama, trgovima i parkovima, uz središnja događanja koja su predviđena za prostore Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek. Program Festivala slikovnice obuhvaća izložbe ilustracija renomiranih umjetnika, predstavljanja slikovnica, susrete s ilustratorima i piscima, radionice s umjetnicima, predstave, performanse i brojne druge sadržaje zanimljive, kako mladima, tako i odraslim posjetiteljima.

Počele su prijave za književno-likovne radionice koje za cilj imaju istaknuti važnost čitanja kao jedne od najznačajnijih aktivnosti koja se proteže kroz cijeli život. U prilogu se nalazi popis svih aktivnosti, a prijaviti se mogu putem online obrasca, na Odjelu za rad s djecom i mladima ili telefonom na broj 031/211-472 djeca od 6 godina starosti pa na dalje. Požurite s prijavama jer broj je mjesta ograničen.

Program-2018

Obrazac za prijavu na radionice