Škola životnih vještina u sklopu projekta LifeLAB

U novoopremljenim i novouređenim prostorijama Škole životnih vještina održavaju se moduli za osnaživanje ranjivih skupina djece i mladih s područja Urbane aglomeracije Osijek. Svi polaznici uče nove ili nadograđuju postojeće vještine kroz 12 modula Škole. Uči se o svemu – od izrade i pripreme obroka, održavanja domaćinstva, upravljanja novcem i slobodnim vremenom, ispisivanja uplatnica, što znače ugovori o radu do kreativnih vještina i sviranja, sadnje bilja i mnogih drugih tema potrebnih za budući samostalni život i zapošljavanje.
Veselimo se novim modulima koji započinju tijekom školskih praznika 23. veljače s početkom od 16.30 sati, a provodit će se i 24. i 25. veljače u poslijepodnevnim terminima.
Više o rasporedu i modulima možete naći na https://pucko-uciliste-lifelab.eu/?page_id=251
Ako se prepoznajete kao potencijalni polaznici u dobi od 8 do 24 godine, ili ste nezaposleni mladi do 29 godina, slobodno nam se pridružite u Pučkom otvorenom učilištu Osijek (Jagerova 6).
Projekt zajedničkim snagama uz Brezu provode Pučko otvoreno učilište Osijek i Udruga obitelji djece s autizmom “Dar” u sklopu projekta LifeLAB sufinanciranoga sredstvima Europske Unije iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj objave isključiva je odgovornost partnera u projektu.