Udruga Breza | Sudjelovali smo na 19. konferenciji projekta „Živjeti Zdravo“
14263
post-template-default,single,single-post,postid-14263,single-format-standard,qode-news-1.0.2,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Sudjelovali smo na 19. konferenciji projekta „Živjeti Zdravo“

U ponedjeljak, 14.05.2018., Udruga Breza imala je priliku predstaviti svoj rad na 19. konferenciji projekta „Živjeti Zdravo“ u organizaciji Zavoda za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije. Osim Breze, na konferenciji su sudjelovale brojne neprofitne udruge i organizacije te škole, a cilj je bio predstaviti primjere dobre prakse promicanja zdravlja na području naše županije te međusobno povezati različite udruge kako bi zajedničkim snagama nastavile s provođenjem zdravih aktivnosti u lokalnoj zajednici.

Programi i aktivnosti projekta „Živjeti zdravo“ usmjereni su poboljšanju zdravlja cijele populacije jer djelovanjem u lokalnoj zajednici nastoje informirati, educirati i senzibilizirati građane svih dobnih skupina o pozitivnim aspektima zdravih stilova života.