Udruga Breza | Sudjelovanje na radionici u okviru projekta Poduzetnički inkubator i akcelerator Antunovac
14357
post-template-default,single,single-post,postid-14357,single-format-standard,qode-news-1.0.2,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Sudjelovanje na radionici u okviru projekta Poduzetnički inkubator i akcelerator Antunovac

Predstavnica Udruge sudjelovala je na dvodnevnoj radionici izrade poslovnog plana i marketinške strategije, 20. i 21. rujna, u organizaciji Agencije za održivi razvoj Općine Antunovac RODA d.o.o.

Gosti predavači doc.dr.sc. Ivana Šandrk Nukić, dipl. oec. s Građevinskog fakulteta Osijek i Tomislav Barbarić, dipl. oec. iz Centra za poduzetništvo predstavili su osnovne smjernice za izradu poslovnog plana i marketinške strategije koji se u suvremenim trendovima poslovanja pokazuju kao ključni elementi za strateški i poslovni razvoj udruga i poduzeća.

Također, upoznali smo se s aktualnim alatima za analizu rada (SWOT i portofolio analiza) koje ćemo primjenjivati za još uspješnije poslovanje Udruge te pokazati kako je važno da i udruge prate ekonomske trendove.