Udruga Breza | U skopu projekta KRENI! održan drugi ciklus DJ radionica
14110
post-template-default,single,single-post,postid-14110,single-format-standard,qode-news-1.0.2,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

U skopu projekta KRENI! održan drugi ciklus DJ radionica

Udruga za rad s mladima Breza je tijekom uskršnjih praznika organizirala u Dokkici drugi ciklus DJ radionica pod vodstvom Domagoja Oklopčića, poznatog kao DJ MAX.
Polaznici su se upoznali s poviješću i umijećem DJ-inga, opremom te osnovama ritma, usklađivanjem tempa pjesama, osnovama snimanja vlastitih mikseva, tajnama zanata i ostalim zanimljivostima vezanima uz DJing.

Cilj radionica je mladima pružiti priliku da nauče osnove spomenute vještine zbog njene široke zastupljenosti i primjene (različiti događaji, reklama, film..). Kroz DJ radionicu mladi razvijaju samopouzdanje, komunikaciju, timski rad, bolju kordinaciju ruku i koncentraciju.

Inače, DJ-radionice su dio aktivnosti koje se provode u sklopu projekta KRENI! čiji je cilj prevencija i smanjenje socijalne isključenosti ranjivih skupina djece i mladih radi lakše integracije u život lokalnih zajednica. Ovaj projekt financiran od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku provodi Udruga Breza u partnerstvu s Centrom za pružanje usluga u zajednici Klasje Osijek i Dječjom osječkom kreativnom kućicom- Dokkica.