Udruga Breza | Udruga Breza sudjelovala na Danima strukturiranog dijaloga
14488
post-template-default,single,single-post,postid-14488,single-format-standard,qode-news-1.0.2,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Udruga Breza sudjelovala na Danima strukturiranog dijaloga

Udruga Breza sudjelovala je u Danima strukturiranog dijaloga koja se održala 18. i 19. rujna u Zagrebu u organizaciji Mreže mladih Hrvatske. Dani strukturiranog dijaloga sastojali su se od konferencije „Što omogućiti mladima da budu spremni za život i društvo?“ i sajma dobrih praski u provedbi projekata strukturiranog dijaloga “Zavrti za lokalnu promjenu”.

Konferencija je bila fokusirana na položaj mladih u društvu, primjere i preporuke kako poboljšati taj položaj te kako kvalitetnije raditi s mladima. Na sajmu dobrih praksi čuli smo brojne dobre primjere Erasmus + KA3 projekata, koji se bave strukturiranim dijalogom, te smo prikupili nove ideje za naš budući rad s mladima te poboljšanje naše lokalne zajednice.