Udruga Breza | Počele prijave za radionice i igraonice
17975
post-template-default,single,single-post,postid-17975,single-format-standard,qode-news-1.0.2,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Počele prijave za radionice i igraonice

Dragi Zemljoljupci,

počele su prijave za radionice i igraonice na ovogodišnjoj Zemlji bez granica (Osijek, 26. do 30. kolovoza) koja će nas usmjeriti i podsjetiti na očuvanje naše planete Zemlje te što sve na njoj i na koji način diše. Disanje Zemlje kao ovogodišnja tema provući se kroz 22 radionice i 6 igraonica, a na samoj završnici – otvorenju Bezgranične Zemlje pridružit će im se još pet prezentacija.
Voditelji su i ovoga puta domaći kreativci i umjetnici te gosti iz Španjolske, Slovenije, Italije i Burkine Faso što je ujedno i prilika za prezentaciju aktivnosti međunarodnoga projekta “Mladi za Zemlju” koji sufinancira Europska unija.
Na našoj web stranici www.zemljabezgranica.com možete naći popis svih radionica i igraonica te online prijavnici. Prijaviti se možete i telefonom na broj 031/272 583 i to svakoga radnoga dana od 9 do 15 sati.
I požurite, jer je broj mjesta ograničen!

Raspored održavanja radionica i igraonica kao i program događanja, objavit ćemo uskoro.

Vidimo se!