Udruga Breza | U PETAK U ZEMLJI BEZ GRANICA
17891
post-template-default,single,single-post,postid-17891,single-format-standard,qode-news-1.0.2,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

U PETAK U ZEMLJI BEZ GRANICA

Predstavljena knjiga, plesni i ulični performans, otvorena radionica za mlade

Posljednji dan radionica i igraonica u Drvengradu, III. gimnaziji, Ekonomskoj i upravnoj školi, udruzi Gloria Maris, Muzeju Slavonije i Muzeju likovnih umjetnosti Osijek, Dokkici te studiju Osceo Dalal, održano je i nekoliko zanimljivih večernjih događanja.

Jelena Radan predstavila je u bajkovitoj atmosferi Drvengrada svoj prvijenac – knjigu “Zeda: Rejna Zum u Zemlji djece” objavljenu u nakladi Algoritam. Na prostoru Promenade kod Picassa plesni su performans pod nazivom “Boje dišu” izvele Janett Zoghbi i Ines Perić iz Osijeka, a uličnom glumcu i zabavljaču Adrianu Schvarzsteinu u performansu”Eco street kazalište” pridružili su se i polaznici istoimene radionice te pokazali što su sve naučili u ovih nekoliko dana.

Na Promenadi kod zdenca održana je otvorena radionica za mlade koji su dali svoj doprinos u ostvarivanju milenijskih razvojnih ciljeva. Ovo je događanje bilo organizirano i kao dio projektnih aktivnosti međunarodnoga projekta “Mladi za Zemlju” financiranoga sredstvima Europske unije.