Udruga Breza | Kreativne adventske radionice okupile sve generacije
18357
post-template-default,single,single-post,postid-18357,single-format-standard,qode-news-1.0.2,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Kreativne adventske radionice okupile sve generacije

Reciklirali i dizajnirali!

U sklopu akcije “Vodite me u muzej” koja se tijekom trajanja Adventa u Tvrđi održavala od 8. do 20. prosinca 2015. godine u zgradi Glavne straže Muzeja Slavonije (ex Arheološki muzej), sudjelovale su organizacije civilnoga društva i privatni obrti, a među njima i mladi iz Udruge za rad s mladima Breza – aktivisti projekta Mogući svijet, članovi udruge Plantaža te predstavnici obrta Blažeković.

Za sve posjetitelje Muzeja i Adventa, pripremili su zanimljive radionice izrade božićnih ukrasa i čestitki od recikliranih materijala, dizajniranje umjetničkih radova, božićne priče, izradu licitarskih srca i sl.

Radionice su bile namijenjene svim generacijama i doprinos su lokalnoj zajednici i u božićno vrijeme.

Sve su radionice bile besplatne, bilo je dovoljno samo doći i uživati zajedno s voditeljima u nekoj od kreativnih radionica kojih je bilo doista mnoštvo!