Udruga Breza | Multimedijalna instalacija o 7. milenijskim ciljevima za mlade od 15 do 24 godine
18668
post-template-default,single,single-post,postid-18668,single-format-standard,qode-news-1.0.2,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Multimedijalna instalacija o 7. milenijskim ciljevima za mlade od 15 do 24 godine

Udruga za rad s mladima Breza u sklopu ovogodišnjega Pannonian Challengea, u novom skate parku na Kopiki , 17. kolovoza (subota), od 18.30 do 21 sat, organizira multimedijalnu instalaciju “Mogući svijet” kao dio istoimenoga međunarodnoga projekta financiranoga sredstvima EU, osim u Hrvatskoj, provodi u Italiji, Njemačkoj i Poljskoj.

Instalacija je osmišljena kao zabavno-edukativni program (kvizovi, video zapisi, on-line komunikacije), usmjeren na 7. milenijske razvojne ciljeve (održivi okoliš) za mlade od 15 do 24 godine, s ciljem podizanja svijesti o zaštiti planete Zemlje. Uz pomoć društvenih mreža sudionici u instalaciji moći će poslati svoje video poruke o održivom i zdravom okolišu mladima diljem svijeta.

Pozivaju se mladi, navedene dobi, da se odazovu događanju jer sve sudionike u instalaciji očekuju prigodni pokloni