Udruga Breza | Poziv na prezentaciju
18575
post-template-default,single,single-post,postid-18575,single-format-standard,qode-news-1.0.2,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Poziv na prezentaciju

POZIV NA PREZENTACIJU O HAITIJU I OBNOVLJIVIM IZVORIMA ENERGIJE
15. i 16. listopada

Udruga za rad s mladima Breza u suradnji s Poljoprivrednim i Elektrotehničkim fakultetom organizira prezentaciju i javnu debatu na temu obnovljivih izvora energije u kojoj će gosti govornici s Haitija, Noel Annette, inženjerka elektrotehnike i Jn Claude Monerot, inženjer agronomije predstaviti probleme i izazove s kojima se susreću u provedbi projekta na Haitiju “Nove energije”.
Prezentacija gostiju s Haitija održat će se 15.10. s početkom u 10 sati za studente Poljoprivrednog fakulteta, a za studente Elektrotehničkog fakulteta 16.10. s početkom u 11.30 sati. Uz predstavnike s Hitija, na Poljoprivrednom fakultetu prof. dr. sc. Davor Kralik predstavit će znanstveni centar za obnovljive izvore energije pri Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera. Na Elektrotehničkom fakultetu govornik (domaćin), prof. dr. sc. Damir Šljivac, predsjednik katedre za elektrane i energetske procese govoriti će o održivom razvoju energetike.

Osim studenata i profesora, prezentaciji mogu prisustvovati svi zaintersirani građani.

Ova prezentacija dio je međunarodnog projekta „Mogući svijet“ sufinaciranog sredstvima EU koji Udruga Breza provodi kao projektni partner. Projekt je usmjeren na 7. milenijske razvojne ciljeve i mlade između 15 i 24 godine. Cilj je projekta promjena ponašanja mladih u pogledu pitanja globalnoga razvoja, ali i njegovanje njihove uključenosti te aktivnoga sudjelovanja u građanskim inicijativama 7. milenijskih razvojnih ciljeva.