Udruga Breza | Poziv odgojiteljima i nastavnicima na iskazivanje interesa za sudjelovanje u edukaciji u sklopu projekta “Mladi za Zemlju”
18038
post-template-default,single,single-post,postid-18038,single-format-standard,qode-news-1.0.2,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Poziv odgojiteljima i nastavnicima na iskazivanje interesa za sudjelovanje u edukaciji u sklopu projekta “Mladi za Zemlju”

Udruga za rad s mladima Breza u suradnji s Gradom Osijekom provodi projekt „Mladi za Zemlju“. Projekt “Youth4Earth” (Mladi za Zemlju) usmjeren je na neformalno obrazovanje djece i mladih o globalnim pitanjima razvoja te na podizanje razine svijesti o 7. milenijskim razvojnim ciljevima. Aktivnim sudioništvom te iskustvima iz obrazovnih metodologija, ojačavaju se i proširuju postojeće usluge razvojne edukacije i kampanja osvješćivanja kako bi se u suradnji s nevladinim organizacijama, agencijama i institucijama razvile nove eksperimentalne odgojno-obrazovne metode usmjerene na 7. milenijske razvojne ciljeve. Nositelj projekta je Grad Vicenza (Italija), a partneri u projektu su Grad Osijek, Udruga za rad s mladima Breza, Grad Czestochowa (Poljska), CZ-Art (Poljska), ProgettoMondo Mlal (Italija).

U sklopu projekta Udruga Breza ima u planu provoditi edukaciju za odgojitelje i nastavnike osnovnih škola koji žele u svom radu primjenjivati inovativnu pedagošku metodu i uključiti se u širenje obrazovanja djece i mladih o globalnim pitanjima razvoja te podizanja svijesti o 7. milenijskim razvojnim ciljevima.

Rok za podnošenje iskaza interesa je 14.10.2013. god. i to putem obrasca koji možete preuzeti ovdje. Broj mjesta je ograničen, a edukacija je besplatna za sve sudionike.

Obrazac_MladiZaZemlju-iskaz_interesa      y4e_brosura_hrv