Udruga Breza | Umjetnički program “Tragovi”
18550
post-template-default,single,single-post,postid-18550,single-format-standard,qode-news-1.0.2,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Umjetnički program “Tragovi”

Umjetnički program „Tragovi“ u organizaciji Udruge Breza predstavlja građanima tragikomediju „Mogući svijet“ koju će izvesti afrički umjetnički dvojac Souleymane Koumane i Somé Olivier iz Burkine Faso.
Predstavnici umjetničke organizacije „SIRABA“, Souleymane Koumane i Somé Olivier, u Osijek dolaze u sklopu međunarodnog projekta „A Possible World“ koji Udruga Breza provodi kao projektni partner za Hrvatsku. Cilj projekta je promjena ponašanja mladih u pogledu pitanja globalnoga razvoja, ali i njegovanje njihove uključenosti te aktivnog sudjelovanja u građanskim inicijativama 7. milenijskih razvojnih ciljeva.
Ljubitelje nekonvencionalnih performansa u večernjem programu „Tragovi“, nakon izvedbe afričkih umjetnika, „razbudit“ će bubnjarska skupina RitmOS i plesači plesnih studija Shine i CorpArt te ŠPK Calysto koji će izvesti dinamičan bubnjarsko-plesni performans.
Program će se održati u utorak, 26.11. u Muzeju Slavonije, zgrada Glavne straže, Trg Sv. Trojstva 2 s početkom u 19 sati. Ulaz je slobodan za sve građane.