Udruga Breza | VEČERNJIM PROGRAMOM DANAS POČINJE ZEMLJA BEZ GRANICA
18508
post-template-default,single,single-post,postid-18508,single-format-standard,qode-news-1.0.2,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

VEČERNJIM PROGRAMOM DANAS POČINJE ZEMLJA BEZ GRANICA

Otvorena radionica za mlade i cirkus-elektro jazz koncert

Ovogodišnja Zemlja bez granica počinje danas (ponedjeljak), 25. kolovoza večernjim programom, dok će radionice i igraonice započeti u utorak, 26. kolovoza prema rasporedu objavljenom na www.zemljabezgranica.com.

Mjesta u nekim od radionica i igraonica još ima pa se pozivaju djeca i roditelji da se prijave putem online prijavnice na web stranici. Već prijavljeni, na isto web stranici, mogu provjeriti u koju su se radionicu/igraonicu upisali te mjesto, vrijeme i datume njihovih održavanja.

Danas su na rasporedu:

ZDENAC (PROMENADA) OD 18 DO 20.30 SATI:

Otvorena radionica za mlade – multimedijalno događanje u kojemu mogu sudjelovati mladi u dobi od 15 do 24 godine s ciljem prikupljanja ideja za održivi razvoj naše Planete. Sve ideje poslužit se za stvaranje neformalnih grupa ili mreža mladih kao i web platforme kojoj će se pridružiti i mladi iz Italije, Poljske i Njemačke. Ova radionica dio je projektnih aktivnosti međunarodnoga projekta “Mogući svijet” financiranoga sredstvima Europske unije.

Sve sudionike u ovoj radionici očekuju i zanimljivi promotivni pokloni.
U sklopu istoga događanja nastupit će i Plesni klub “Broadway” s plesnom izvedbom “Piratice dolaze”.

OD 20.30:

Mr. Balloon (Novi Sad) – koncert cirkus-elektro jazz glazbe
Glazbenici Nenad Kojić i Goran Beronja izvode glazbu na gotovo 15 različitih instrumenata i to pomoću posebno patentiranoga hibridnoga instrumenta Nestofona. Kompozicije ovog neobičnog sastava prate priče u tekstualnoj ili narativnoj formi i zadatak im je na glazbeni način približiti i prepričati svakodnevnicu.