Udruga Breza | Partnerski sastanak na Sveučilištu Northampton
14666
post-template-default,single,single-post,postid-14666,single-format-standard,qode-news-1.0.2,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Partnerski sastanak na Sveučilištu Northampton

Treći partnerski sastanak nakon prve godine provedbe projekta Below 10 održan je u rujnu 2017. godine na Sveučilištu Northampton (Engleska). Na sastanku su sudjelovali predstavnici partnerskih organizacija iz Italije, Rumunjske, Portugala, Francuske, Engleske i Hrvatske koji su zajednički predstavili dosadašnje privremene rezultate istraživanja ciljanih skupina na lokalnim područjima na temu ranoga napuštanja školovanja. Bila je to prilika za poboljšanje metodologije rada i raspravu o istome te priprema za sljedeću fazu aktivnosti koje su usmjerene na edukaciju za stručnjake u odgojno-obrazovnom sustavu.
Dogovoreni su i daljnji koraci u projektu kao i sljedeći partnerski sastanak i međunarodna konferencija u Parizu u ožujku 2018.