Udruga Breza | ZAPOČEO DRUGI KRUG EDUKACIJE PROFESORA I VODITELJA AKTIVNOSTI ZA MLADE ORGANIZACIJA CIVILNOGA DRUŠTVA U SKLOPU PROJEKTA “MLADI ZA ZEMLJU”
17861
post-template-default,single,single-post,postid-17861,single-format-standard,qode-news-1.0.2,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

ZAPOČEO DRUGI KRUG EDUKACIJE PROFESORA I VODITELJA AKTIVNOSTI ZA MLADE ORGANIZACIJA CIVILNOGA DRUŠTVA U SKLOPU PROJEKTA “MLADI ZA ZEMLJU”

Dramski odgoj i ekologija u edukaciji – na djelu!

I ove školske godine u sklopu projektnih aktivnosti “Mladi za Zemlju” na redu je 2. krug edukacija za edukatore, točnije srednjoškolske profesore i voditelje aktivnosti za mlade iz organizacija civilnoga društva. Pod stručnim vodstvom dramskoga pedagoga Ivana Kristijana Majića, održan je I. modul edukacije pod nazivom: Dramski odgoj i ekologija u edukaciji. Zanimanje za ovu eksperimentalnu i inovativnu obrazovnu metodu u radu s mladima u dobi od 15 do 24 godine, nije ni ovoga puta nedostajalo. Nakon iskaza interesa, edukaciji se odazvalo 13 edukatora, dok na II. modulu očekujemo ukupno 17 osoba.
Pogledajte fotografije koje najbolje opisuju radnu atmosferu.