Udruga Breza | Create the Change – umjetnički natječaj
19520
post-template-default,single,single-post,postid-19520,single-format-standard,qode-news-1.0.2,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Create the Change – umjetnički natječaj

Udruga za rad s mladima Breza raspisuje natječaj za najbolje suvremeno umjetničko djelo iz područja likovne i primijenjene umjetnosti na temu održivog razvoja i migracije, namijenjen afirmiranim i neafirmiranim autorima svih generacija, uključujući i studente.

Udruga Breza jedna je od 15 partnerskih organizacija na europskom projektu Start the Change, koji se bavi temama održivog razvoja i migracije, promovirajući ciljeve održivog razvoja Ujedinjenih Naroda (Agenda 2030). Start the Change pokušava osvijestiti probleme održivog razvoja kroz razne medije poput edukacija, priča, filmova, volonterskih akcija, a mi bismo voljeli iste probleme vidjeti u likovnom obliku.

Natječaj će biti otvoren od 15. ožujka do 31. svibnja 2019., nakon čega će komisija odabrati najbolji rad koji će biti i novčano nagrađen. 10 odabranih radova izložit će se na izložbi povodom Svjetskog dana izbjeglica na javnom izložbenom mjestu u gradu Osijeku.