Udruga Breza | Iskaz interesa za sudjelovanje na festivalu Zemlja bez granica
19514
post-template-default,single,single-post,postid-19514,single-format-standard,qode-news-1.0.2,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Iskaz interesa za sudjelovanje na festivalu Zemlja bez granica

Udruga za rad s mladima Breza poziva sve zainteresirane ustanove, organizacije, klubove i društva te pojedince iz Hrvatske i inozemstva da se prijave za sudjelovanje u najvećem kontinentalnom obiteljskom Festivalu Zemlja bez granica koji će se po 15. put održavati u Osijeku od 26. do 31. kolovoza 2019.

Poziv se odnosi na umjetnike/kreativce koji se bave glazbom, umjetnošću, fotografijom i drugom multimedijom, ilustracijom, stripom, recikliranjem, land artom, novim medijima, performansom, cirkuskim i drugim kreativnim vještinama te starim zanatima da  svojim inovativnim prijedlogom doprinesu realizaciji Festivala manifestacijskog naziva Ovdje u gradu  (vremeplov onoga što je Osijek činio/činit će jučer – danas – sutra).

Sudjelovati možete kao voditelj/ica ili izvoditelj/ica radionice za osnovnoškolce i srednjoškolce te sve druge generacije;  voditelj/ica ili izvoditelj/ica igraonica za predškolce; prezentator/ica nekih predstava, izložbi, koncerta i sl. te kao slobodni umjetnik/ica.

 

Molimo vas da iskaz interesa za sudjelovanje u festivalu ispunite u google obrascu najkasnije do 1. travnja 2019

https://goo.gl/forms/vLAVhjypvhvYbMn52

 

Zemlja bez granica do sada je okupila više od 400 domaćih i inozemnih umjetnika/ pedagoških voditelja, 200 kreativaca, 700 volontera i 30.000 djece i mladih što ju je učinilo prepoznatljivim brendom istočne regije Hrvatske s ciljem poticanja stvaralaštva, kreativnosti i neformalne edukacije putem kulture, umjetnosti, interkulturalnog dijaloga, povezivanja i zajedništva svih generacija.

Više o Festivalu na www.zemljabezgranica.com

Za sva pitanja, nejasnoće i dvojbe stojimo na raspolaganju putem ovog e-maila  ili telefonski 031 272 818, 099 3093 409.