Ispratili smo mlade iz Rumunjske i Španjolske i time zaključili manifestaciju U gostima

Još jedna lijepa priča povezivanja mladih iz EU kroz zanimljive glazbeno-scenske i kreativne sadržaje za djecu i mlade je iza nas, a sada kad su se dojmovi manifestacije U gostima malo slegli, pravo je vrijeme da se osvrnemo na sve lijepe trenutke koji su se dogodili, a zabilježeni su kao i uvijek budnim očima naših fotografa Tatjane Ivegeš Wilhelm i Roberta Maltašića!

Cijelo događanje su popratili uvijek ažurni HRT – Radio Osijek, HRT Dobro jutro Hrvatska, Osječka televizija STV, Glas Slavonije, te portali Osijek031.com, SiB.hr, Osijek Danas / Osijek Media Group / vodeća Agencija u Slavoniji.

Da bi sve izgledalo lijepo kako je tu su nam pomogli Grad Osijek i Visit Osijek – Turistička zajednica grada Osijeka, dok svu opremu i prepremu kao i završni touch zajedno s nama potpisuju naši dragi partneri iz Kulturni Centar Osijek.

Najbolje društvo i talentirane mlade koji su bili glavni vođe ovog događanja u goste nam je zajedno s Udrugom Breza dovela Kreaktiva.
Nijedan događaj pa tako ni ovaj, nije mogao proći bez divnih volontera uvijek spremnih za sve akcije! Od pomoći oko najsitnijih detalja do podrške kroz sve aktivnosti, s njima je uvijek posao lakši i zanimljiviji!
Veliko hvala Mariji, Franu, Ivanu, Miji, Borni, Petru, Dini, Fabijanu, Luki, Emi, Ivoni i Dariju!
Moramo posebno zahvaliti i Mako d.o.o. na donaciji tkanine i majstoru Mihi koji je pomogao u izradi prekrasnih tkalačkih stanova i mnogočemu drugom!