Udruga Breza | Komunikacijski trening za djelatnike Breze
13268
post-template-default,single,single-post,postid-13268,single-format-standard,qode-news-1.0.2,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Komunikacijski trening za djelatnike Breze

U prostorijama Udruge Breza održan je prvi ciklus komunikacijskog treninga za djelatnike i članove Udruge koji je vodila Kristina Babić, direktorica agencije Morena j.d.o.o.

Kroz prvi su ciklus obrađene teme govorna komunikacija – vještina govorenja, neverbalna komunikacija – govor tijela te govorničke sposobnosti i strah od javnog nastupa. Sve su teme bile popraćene i praktičnim vježbama koje su se sastojale od jednominutnih i trominutnih govora snimanih za potrebe analize, prezentiranja na slobodnu temu te priprema press konferencije. Naglasak čitavog treninga bio je usmjeren na praktičnu izvedbu za osnaživanje tima i kvalitetniji rad, budući da je u sklopu svih aktivnosti koje Udruga provodi nužno imati visoko razvijene komunikacijske vještine.

Prvi trodnevni ciklus održavao se  od 6. do 9. ožujka.

Trening je omogućen zahvaljujući podršci Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.