Udruga Breza | Održana prva radionica Škole za roditelje
13306
post-template-default,single,single-post,postid-13306,single-format-standard,qode-news-1.0.2,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Održana prva radionica Škole za roditelje

Udruga Breza u suradnji s Centrom za socijalnu skrb Osijek te vanjskim suradnicama provodi projekt „PAR- Podrška aktivnom roditeljstvu“ kojem je cilj provođenje modela osnaživanja zaposlenih roditelja i stručnjaka u lokalnoj zajednici radi jačanja roditeljskih i stručnih kompetencija te širenja aktivne i sustavne podrške roditeljstvu.

Program projekta sastoji se stručno osmišljenog i oblikovanog modela od pet radionica i međunarodne konferencije koje će se provoditi kroz veljaču, ožujak i travanj, a prva radionica održana je 10. veljače 2018. godine. Tema protekle radionice bavila se obiteljskim odnosima (vrijednostima, kvalitetom odnosa, usklađivanje roditelja te njihova uloga u odrastanju djece. Osim predavanja paralelno smo prvi puta organizirali čuvanje djece dok su roditelji pratili predavanje a kako je otprilike izgledalo pogledajte u galeriji ispod objave.

Sjedeća radionica održat će se 3. ožujka 2018. godine a tema će joj biti roditeljski stres, njegovi izvori, načini suočavanja sa stresom, uvjerenja koja ga umanjuju ili povećavaju te jedno-roditeljske obitelji. Škola za roditelje je besplatna jer je cilj pružiti roditeljima podršku iz područja grada Osijeka te Osječko-baranjske županije, a zainteresirani roditelji mogu se još uvijek priključiti prijavom na mail udruga.breza@gmail.com.