Udruga Breza | Programi intervencijske podrške za djecu, mlade i obitelj
14146
post-template-default,single,single-post,postid-14146,single-format-standard,qode-news-1.0.2,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Programi intervencijske podrške za djecu, mlade i obitelj

Udruga za rad s mladima Breza organizira međunarodni stručni skup Programi intervencijske podrške za djecu, mlade i obitelj, koji će se održati 23. i 24. travnja 2018. godine u Osijeku u sklopu projekta PAR „Podrška aktivnom roditeljstvu“ uz potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku te u sklopu Erasumus + projekta EFFECTS (Experts for Families find Effective Concepts of Training and Support).

Dvodnevni stručni skup okupio je više od trideset stručnjaka iz Hrvatske, Engleske, Švedske, Njemačke i Bugarske koji su okupljenim sudionicima (230 osoba), većinom psiholozima, socijalnim radnicima, pedagozima i rehabilitatorima, govorili o važnim pitanjima vezanim uz pružanje podrške djeci, mladima, te obiteljima u riziku te svojim iskustvima. Neke od tema bile su samoozljeđivanje, porast ovisnosti o kocki, igricama i virtuali kod djece i mladih, poremećaji u ponašanju te problem u hranjenju. Na stručnom skupu govorilo se i o obiteljsko pravnim okvirima zastite djece u RH. Bila je ovo prilika i za umrežavanje organizacija i institucija koje provode programe intervencijske podrške iz područja socijalne skrbi i usluga.

https://www.facebook.com/zadobardan/videos/1009788225838747/

Pruža li sustav socijalne skrbi dovoljnu potporu obiteljima?

Strucni skup_Program 23.04.

Strucni skup_Program 24.04.