Udruga Breza | Service learning i Storytelling – održan teći modul treninga za nastavnike START THE CHANGE
19211
post-template-default,single,single-post,postid-19211,single-format-standard,qode-news-1.0.2,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Service learning i Storytelling – održan teći modul treninga za nastavnike START THE CHANGE

U subotu, 26. siječnja, održan je treći modul drugog ciklusa treninga za nastavnike i edukatore u sklopu europskog projekta Start the Change.

Teme ovog treninga bile su moderne metode učenja kojima se učenicima mogu približiti ciljevi održivog razvoja, a to su Storytelling i Service learning. O service learningu pričala nam je Bojana Ćulum Ilić, izvanredna profesorica Odsjeka za pedagogiju pri Filozofskom Fakultetu u Rijeci, koja je polaznicima približila ideju društveno korisnog učenja. Nakon Bojane Ćulum polaznici su imali priliku slušati Zorana Vargovića, doktora znanosti u području narativne terapije, koji je pričao o narativnom iskustvu, a za kraj su polaznici imali priliku iskustveno doživjeti naratologiju kroz dramsku radionicu koju im je pripremio dramski pedagog Ivan Kristijan Majić.