Udruga Breza | Team building na Brezin način
19190
post-template-default,single,single-post,postid-19190,single-format-standard,qode-news-1.0.2,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Team building na Brezin način

Jučer smo odradili svoj prvi ovogodišnji team building!

Ekipa iz programsko-projektnog tima, umjesto paljenja računala u uredu, zapalila je za Čepinske Martince gdje su nas dočekali naši mladi iz Socijalno-terapijske zajednice i njihovi odgajatelji.

Nakon dogovora i podjele zadataka, svatko je prionio svome “poslu” – dio tima na izradu svijeća i brigu o životinjama, a drugi dio, potpomogunt snagama naših mladih iz Zajednice, podijeljen je u dva tima koja su se suočila u pravom Mastercheff natjecanju. Moramo priznati da smo spremljenim delicijima nadmašili sami sebe, čemu je posvjedočio i žiri sastavljen od tima odgajatelja, na čelu s našom Suzanom, predsjednicom Udruge. Posebno smo ponosni na svoje cure iz Socijalno-terapijske zajednice koje su pokazale ne samo spremnost na suradnju već i iskreni entuzijazam te želju za učenjem novih vještina, a kod nekih smo otkrili i prave kulinarske talente!

Nakon aktivnosti, degustacija i podjele nagrada (bilo je gusto, a odlučile su nijanse!), team building nastavio se kratkom prezentacijom o cjelokupnom djelovanju Udruge. Bila je ovo prilika da se osobno predstave i svi zaposlenici kao i novi vježbenici, te naravno,  naši mladi iz Zajednice, zbog kojih sve ovo i činimo.

Iza nas je divan dan prepun pozitive, međusobnog povezivanja, učenja, zabave, upoznavanja i osnaživanja timskog duha, a konačni je zaključak svih (posebice naših mladih) kako se ovakvim aktivnostima moramo baviti češće!