EYES HEARTS HANDS – Urbana Revolucija u Osijeku

Projekt Eyes Hearts Hands – Urban Revolution novi je projekt u koji je Udruga Breza ušla punim srcem. U suradnji sa Gradom Osijekom, Građevinskim i arhitektonskim fakultetom Osijek i Fakultetom strojarstva i brodogradnje Zagreb u sklopu Horizon Europe programa započet je trogodišnji projekt kojem ima za cilj rekonstruirati četiri lokacije u Osijeku u skladu sa principima novog europskog Bauhausa.

U planu je ozeleniti Osijek, vratiti ljude u centar grada i to učiniti zajedno sa svim građanima grada Osijeka. Lokacije koje će biti rekonstruirane su Parka Oscara Nemona, park kod secesijskog zdenca, park Zrinjevac i Županijska ulica.

Naša vrijedna ekipa posjetila je Genovu na prvom radnom sastanku u studenom, te zajedno sa članovima 33 projektna partnera započela s radom. Prvi koraci su angažman zajednice – putem društvenih mreža želimo doznati što građani grada Osijeka osjećaju i misle i kako oni žele izmijeniti navedene četiri lokacije pa vas ovim putem pozivamo da se uključite u Urbanu Revoluciju putem Facebooka i Instagrama.