Udruga Breza | Uspješno realizirana još jedna Zemlja bez granica
14430
post-template-default,single,single-post,postid-14430,single-format-standard,qode-news-1.0.2,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Uspješno realizirana još jedna Zemlja bez granica

U 24 sata programa ovogodišnje Zemlje bez granica koja se održavala 31. kolovoza i 1. rujna 2018. godine na 6 lokacija (Perivoj kralja Tomislava, Trg slobode, Trg Svetog Trojstva, FERIT, Zimska luka, Pješački most) realizirano je više od 50 različitih aktivnosti (kroz različite radionice, igraonice, prezentacije/performanse) čiji su voditelji/izvoditelji, njih čak 200-njak, bili predstavnici lokalnih udruga, klubova, društava, ustanova, organizacija, institucija te pojedinci iz zemlje i inozemstva (Mađarska, Švicarska, Njemačka, Australija). Uz podršku 40 volontera kroz radionice i igraonice prošlo je više od tisuću djece, a sveukupno procijenjujemo više od 4.000 posjetitelja.

Zahvaljujemo se pokroviteljima – Gradu Osijeku, zagrebačkoj banci i Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Centru Klasje te Udruzi Dokkica, kao i svim medijskim pokroviteljima – STV-u, Osječkoj TV, SiB.hr-u, Osijek031.com, Glasu Slavonije, Laganini FM-u i Slavonskom radiju i ostalima koji su nas vjerno pratili.

Zahvalu upućujemo i neumornim i strpljivim tehničarima, logističkoj podršci, volonterima i fotografima koji su budno pratili sva zbivanja, Osnovnoj školi Bilje i Općini Bilje na posudbi šatora i klupa, gradskim tvrtkama Športski objekti, Vodovod-Osijek, Regionalna veletržnica Osijek, Unikom i GPP Osijek na svim pripremnim i logističkim poduhvatima te naravno sponzorima/partnerima koji potiču pozitivne promjene u zajednici: Belje d.d., PIK Vrbovec, Meggle Hrvatska, Bio&bio, Decathlon, Kraš Karolina i Franck.

Hvala i svim izvođačima i posjetiteljima te svima onima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji i ostvarenju još jednog izdanja najdražeg nam festivala.