Udruga Breza | Gostovanje norveškoga peadgoga Godi Kellera u sklopu Start the change projekta
14240
post-template-default,single,single-post,postid-14240,single-format-standard,qode-news-1.0.2,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Gostovanje norveškoga peadgoga Godi Kellera u sklopu Start the change projekta

Vrsni edukator Godi Keller, norveški pedagog, održao je tijekom vikenda 20. i 21. travnja predavanje O odgoju drugih na Filozofskom fakultetu u Osijeku. Osim studenata pedagogije i psihologije koje vidimo kao jedne od vodećih nositelja pozitivnih promjena u odgojno-obrazovnom procesu, predavanju su sudjelovali i nastavnici (40-ak sudionika). Predavanje je u sklopu projekta “Start the Change” podržano suradnjom Udruge Breza i Udruge Iskra waldorfska inicijativa.

Nakon predavanja, Ivana Pavleković, waldorfska učiteljica, održala je radionicu u kojoj je pokazala kako se na iskustveni način, a ne samo sadržajno, uči u školi. I da, učenje zaista može i treba biti zabavno, ne samo učenicima, nego i učiteljima.