Udruga Breza | UNATOČ JUČERAŠNJOJ KIŠI, NASTAVLJENA DOGAĐANJA U ZEMLJI BEZ GRANICA
17927
post-template-default,single,single-post,postid-17927,single-format-standard,qode-news-1.0.2,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

UNATOČ JUČERAŠNJOJ KIŠI, NASTAVLJENA DOGAĐANJA U ZEMLJI BEZ GRANICA

Uz radionice i večernji koncert prolaznike nasmijavao i The Greenman

Radionice za osnovnoškolce, srednjoškolce i studente planirane u ovogodišnjoj Zemlji bez granica nastavile su se održavati i jučer (srijeda) prema utvrđenom rasporedu i u dogovoru s voditeljima. Igraonice se zbog kiše koja je padala gotovo cijeli dan, nisu održale, ali će zato planirane aktivnosti nastaviti u četvrtak i petak u Drvengradu i to od 17 do 19 sati.

Večernji je dio programa ponudio mješavinu romantičnih balada u izvedbi Ane Popović (trombon) i Marka Žulja (harmonika) pod nazivom “Noćno putovanje iza duge” te urnebesnoga performansa Adriana Schvarzsteina iz Španjolske. Svi koji su se jučer navečer zatekli na osječkome Korzu i Promenadi mogli su susresti The Greenmana, poznatog uličnog zabavljača, klauna i glumca koji je, u ulozi došljaka, iznenađivao, šokirao, ali prije svega, do suza nasmijavao prolaznike.

Fotografije ustupio: Fran Vukotić