Udruga Breza | ZEMLJA BEZ GRANICA NASTAVLJA SE I DANAS
17912
post-template-default,single,single-post,postid-17912,single-format-standard,qode-news-1.0.2,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

ZEMLJA BEZ GRANICA NASTAVLJA SE I DANAS

Radionice, igraonice i večernji koncert

Zemlja bez granica nastavlja planirane aktivnosti i danas (četvrtak), 28. kolovoza. I dalje su na rasporedu igraonice u Drvengradu (od 17 do 19 sati) te radionice prema utvrđenom rasporedu na www.zemljabezgranica.com i u dogovoru s voditeljima radionica. Ukoliko kiša ipak iznenadi, samo će se neke radionice održati na alternativnim lokacijama, a igraonice čekaju prvi sunčani dan.

Večernji program održat će se u dvorištu Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek gdje će s početkom u 20 sati nastupiti četveročlani glazbeni sastav iz Slovenije -Noreia. Njihov se glazbeni repertoar sastoji od tradicionalne irske, škotske i engleske glazbe koja, kažu glazbenici, publiku diže na noge i poziva na ples.

U slučaju kiše, koncert se održava u Caffe baru Trica.