Udruga Breza | USKORO POČINJE PRVI FESTIVAL SLIKOVNICE – ČUVARI PRIČA
17561
post-template-default,single,single-post,postid-17561,single-format-standard,qode-news-1.0.2,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

USKORO POČINJE PRVI FESTIVAL SLIKOVNICE – ČUVARI PRIČA

Prvi Festival slikovnice u Osijeku u organizaciji Udruge za rad s mladima Breza, Gradske i sveučilišne knjižnica Osijek i Grada Osijeka te u suradnji s Muzejom likovne umjetnosti Osijek i Studiom za promicanje kulture i kreativnoga izražavanja – GEKKO počinje 3. srpnja u 10 sati, a trajat će do 4. srpnja.

Nakon nekoliko godina zajedničke suradnje s Knjižnicom i Muzejom likovnih umjetnosti Osijek na Brezinu Festivalu „Zemlja bez granica“ koji je svojevrsni inkubator kreativnih ideja, pokrenuti su novi projekti i inicijative pa tako i ovaj festival koji će se u Osijeku održavati na lokacijama Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek, Muzeja likovnih umjetnosti Osijek i Galerije Waldinger s raznovrsnim programom radionica, izložbi, pričaonica i igraonica za djecu i obitelji. Tema je voda i ekologija.

Festival je dio aktivnosti EU projekta Mladi za zemlju koji Breza provodi zajedno s Gradom Osijekom.

U TIJEKU PRIJAVE NA RADIONICE

U tijeku su prijave za književno-likovne radionice na ovogodišnjem Festivalu slikovnice “Čuvari priča”. Na web stranici Knjižnice, www. gskos.unios.hr može se naći popis svih radionica, a prijaviti se možete osobno na Dječjem odjelu GISKO-a, ili putem telefona na broj 031/211-472.

Požurite s prijavama jer je broj mjesta ograničen.