Udruga Breza | Uspješno završen WINE & BIKE TOUR ERDUT
18395
post-template-default,single,single-post,postid-18395,single-format-standard,qode-news-1.0.2,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Uspješno završen WINE & BIKE TOUR ERDUT

Program ovogodišnjeg Wine & Bike-a toura Erdut koji se održao tijekom dva vikenda u rujnu (4.- 6.9. i 12.9.), sastojao se od dramskog i glazbenog programa, ali i biciklističko-vinske utrke u kojoj su sudjelovali i aktivisti projekta “Mogući svijet”.

Događanje je organizirano pod generalnim pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije, u organizaciji Udruge vinara i vinogradara Erdut i Općina Erdut. Suorganizatori su RRA Slavonije i Baranje i LAG Vuka-Dunav, a Grad Osijek sudjelovao u realizaciji manifestacije u svojstvu partnera u sklopu procesa kandidature Osijeka za Europsku prijestolnicu kulture 2020. U dio programa biciklističko-vinske utrke i večernjih događanja za mlade uključila se i udruga Breza kroz projekt “Mogući svijet”.

Pogledajte u galeriji kako je sve prošlo!